Humankind

Schoolgids

Contact met Humankind heeft een blijvende positieve impact op het leven van een kind. Dat is onze bedoeling. Geen kinderopvang, maar kindontwikkeling! Ons aanbod is van hoge pedagogische kwaliteit, gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring, veelzijdig en compleet. Met ruim 450 locaties voor baby-, peuter- en buitenschoolse opvang zijn we altijd dichtbij.

Opgroeien in een groep biedt een aanvulling op de ontwikkelingsmogelijkheden thuis. Kinderen beleven plezier aan elkaar én leren veel van elkaar. Al op heel jonge leeftijd leren ze rekening houden met anderen en dingen samen doen. Voor elke leeftijdsfase heeft de groep een andere betekenis. Een baby kan erg genieten van andere kinderen om zich heen en een peuter is blij met al zijn speelkameraadjes. Kinderen op de BSO inspireren elkaar. Kinderen herkennen zich in een ander.

Een goed functionerende groep vraagt aandacht van de pedagogisch medewerkers. Zij zijn de verbindende schakel en kunnen ervoor zorgen dat de groep een veilige plek is voor alle individuele kinderen. De kinderen hebben het gevoel bij elkaar te horen, ze beleven samen plezier en leren veel van elkaar. Dat kan veilig en prettig want de pedagogisch medewerker houdt ook het groepsbelang in het oog.

Meer informatie of een rondleiding? Bel dan 053 – 200 5714 of regel het snel op www.humankind.nl